EN//
Amazingly moist cupcakes made of mango fruit. Soft and
smooth texture! No added sugar, no flour, no eggs! Trust me, these cupcakes
have an ability to light up your smile! Treat yourself without guilty.


INGREDIENTS:
50g (5tbsp) oats
2tsp chia seeds
15g (1tbsp) oat bran
1 mango
1 banana
Cooking spray oil
Peel the mango and grate into fluffy consistency. Peel
the banana and mash it. Put mango, banana, oats, chia, oat bran in a bowl and
mixed it all together until smooth and leave it for 15 minutes. Put paper
baking cases in a bun tray or silicon forms. Spray all paper cases with cooking
spray (not really necessary), spoon the mixture into the paper cases and arrange
one almond on top of each cupcake. Preheat the oven to 150oCand bake
for 40-50 minutes until golden brown. Leave to cool before eating.
LT//
Neapsakomai
drėgni keksiukai iš mango, kurių tekstūra be galo švelni bei minkšta. Be
pridėtinio cukraus, be miltų, be kiaušinių! Patikėkite, šie keksiukai turi
sugebėjimą sukelti jūsų šypseną! Palepinkite save be kaltės jausmo.

INGREDIENTAI
50g (5v.š.)
avižų
15g (1v.š.)
avižų sėlenų
1 mango
1 banano
Purškiamo kepimo
aliejaus
Migdolų (papuošimui)
Nulupkite
mangą ir sutarkuokite smulkesne tarka nei burokinė (turi gautis košytė).
Nulupkite ir sutrinkite bananą šakute. Sudėkite mangą, bananą, avižas, chia
sėklas, avižų sėlenas į vieną dubenį ir gerai viską išmaišykite iki vientisos
konsistencijos. Palikite 15 minučių. Sudėkite popierines keksiukų kepimo
formeles į keksiukų kepimo skardą ar silikonines formeles ir išpurkškite
aliejumi (nėra labai būtina). Dėkite po šaukštelį masės į formeles ir
papuoškitę kiekvieną keksiuką migdolu. Orkaitę įkaitinkite iki 150oC
ir kepkite 40-50 minučių, kol gražiai paruduos. Ištraukę iš orkaitės palikite
atvėsti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą