Virtuvė – erdvė kurioje
karaliauti vienas malonumas. Ypatingai tada, kai gaminama mylimiem ir su meile.
Neesu iš tų merginų, kurioms užsiminus apie virtuvę, maisto gaminimą pasidaro „bloga“.
Gaila, kad kartais pristinga tam laiko, bet visuomet jo atradusi stengiuosi
nustebinti brangiausius. Vadovaujuosi tuo, kad „kelias į vyro širdį per skrandį“.
Ir patikėkit, eiti šiuo keliu - visai nevargina J
![]() |
''Rytietiška vištiena kokosų padaže'' |
PATIEKALUI REIKĖS:
·
500 g
vištienos filė,
·
2
svogūnų,
·
gabalėlio
imbiero šaknies (50 g),
·
200
ml kokosų pieno,
·
1
žaliosios citrinos,
·
aitriojo
pipiro,
·
100 g
svogūnų laiškų.
·
Iš
jūsų atsargų: 5
prieskonių mišinys, vištienos prieskoniai, druska, aliejus kepti.
PARUOŠIMAS:
Vištienos filė supjaustykite kąsnio dydžio
gabalėliais, pabarstykite prieskoniais. Svogūnus ir imbierą supjaustykite
juostelėmis, sudėkite vištieną, prieskonius ir apkepkite apie 5 min. Tada supilkite
kokosų pieną, smulkintą aitrųjį pipirą, smulkintus svogūnų laiškus ir
patroškinkite apie 5-7 minutes. Patiekdami papuoškite žaliosios citrinos skiltelėmis. Skanaus!
Nors labai nemegstu kokoso,ryzausi visgi isbandyt si recepta ir nenusivyliau :) Labai,labai skanu !!!! Aciu uz recepta ir laukiam kitu :)
AtsakytiPanaikintiLabai džiaugiuosi, kad nenusivylėte :) Man gaminant, iš šio patiekalo ragautojų taip pat pasitaikė nemėgstančių kokoso, bet jis čia ''specifiškai'' nėra juntamas, skonis labai švelnus, tad net ir nemėgstantys kokoso-apsilaižė pirštus :))
Panaikinti